Cash retailontvangsten worden dankzij CASH360 Same Day Value van G4S vrijwel onmiddellijk op de rekening van de winkelier gestort

G4S Belgium, marktleider in België inzake private veiligheidsdiensten, heeft een nieuwe, volledig geïntegreerde totaaloplossing voor het cashmanagement van winkeliers uitgedokterd. De “CASH360 Same Day Value” is een intelligente kluis waarin de handelaar in zijn zaak contant geld kan deponeren. Het geld wordt op echtheid gecontroleerd en vrijwel onmiddellijk op de rekening van de winkelier gestort, zelfs nog vóór de G4S-geldtransporteur de kluis met cash geld bij de handelaar heeft opgehaald. CASH360 Same Day Value is een vernuftig staaltje van technologie dat de handelaar heel wat hoofdbrekens en geld doet besparen en dat de cashflowpositie van de handelszaak ook helpt te verbeteren.

Hoewel elektronische betalingsmiddelen zoals debet- en kredietkaarten een steeds grotere opmars maken, blijft contant geld nog altijd een zeer belangrijk betaalmiddel in winkels en horecazaken.

Het accepteren van cash geld dwingt de handelaar evenwel om rekening te houden met de veiligheid en de snelheid waarmee het contant geld op de rekening van het bedrijf wordt gestort. Handelaars weten maar al te goed hoeveel tijd, geld en moeite het kost om contant geld te beheren en naar de bank te brengen. Daarom ontwikkelde G4S een veilige totaaloplossing voor retail-cashbeheer. CASH360 Same Day Value doet de kosten dalen en helpt om de cashflowpositie van de onderneming te verbeteren.

Wanneer kassamedewerkers of de winkelier contant geld in de intelligente CASH360 Same Day Value-kluis hebben gedeponeerd, worden alle waarden automatisch geteld en op echtheid gecontroleerd, en vrijwel onmiddellijk op de rekening van de winkelier gestort. De winkelverantwoordelijke hoeft dus zelfs niet meer te wachten om het geld op de rekening gestort te krijgen tot wanneer de G4S-geldtransporteur de kluis met cash geld naar het telcentrum van G4S heeft gebracht.

Voor meer informatie, zie www.cash360.be

Over G4S Belgium
Als wereldspeler in maatschappelijke dienstverlening, is G4S gespecialiseerd in het outsourcen van bedrijfsprocessen in sectoren waar de beveiligings- en veiligheidsrisico's beschouwd worden als strategische bedreigingen. De rode draad binnen de activiteiten van G4S is het bieden van bescherming van personen, goederen en maatschappij. G4S is actief in zo’n 100 landen en stelt wereldwijd meer dan 585.000 mensen tewerk. G4S Belgium is marktleider in België en telt meer dan 6.000 medewerkers.

Contacteer ons
Bart Verbeeck Sales Director G4S Belgium
Yves Panneels Force3 - PR & Communication
Bart Verbeeck Sales Director G4S Belgium
Yves Panneels Force3 - PR & Communication
Over G4S Belgium

G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk.

Bericht aan de redactie: fotomateriaal is beschikbaar via http://g4s.force3.be/media. Voor videobeelden, gelieve te bellen naar 0498 522 322.

G4S Belgium
Koning Boudewijnlaan 30
B-1800 Vilvoorde