G4S Event Solutions blikt tevreden terug op een Autosalon zonder noemenswaardige incidenten

G4S Event Solutions blikt tevreden terug op een Autosalon zonder noemenswaardige incidenten

Hoewel FEBIAC de looptijd van het ‘kleine’ autosalon had ingekort, zowel wat het aantal dagen als openingsuren betreft, trok een recordaantal van ruim 435.000 bezoekers naar de 95ste editie van het Brusselse autosalon. G4S Event Solutions stond in voor het onthaal en VIP-begeleiding, het geven van informatie, de bewaking en beveiliging, het ambulanciersteam, het cashbeheer en tal van andere logistieke diensten op het Autosalon. Er deden zich tijdens het 9 dagen durende evenement geen noemenswaardige incidenten voor.

“Wanneer je te maken krijgt met een groot evenement zoals het Brusselse Autosalon, dan vereist dit heel wat voorbereiding en coördinatie. Er moet met 1001 zaken rekening gehouden worden. Om dat allemaal vlot te laten verlopen, heb je gespecialiseerd personeel, een strakke planning en een sterk anticiperend vermogen nodig. En in de huidige tijden moet men op werkelijk alles voorbereid zijn”, zei Gael Van de Sande, Operations Coordinator & Planning van G4S Event Solutions, na afloop van het Autosalon.

Hij voegde eraan toe: “Het Brusselse Autosalon is een gigantisch evenement dat zich uitstrekt over een oppervlakte van maar liefst 56.000 m2 en ca. 12.000 parkeerplaatsen. Op sommige momenten werden tot 250 G4S-medewerkers aangestuurd. Dankzij hun inzet en professionalisme werden de weinige incidenten die zich voordeden (verloren gelopen kinderen, medische interventies…) snel opgelost en verliep alles in goede banen. We kunnen dan ook tevreden terugblikken op een zeer geslaagde 95ste editie van het Autosalon.”

Over G4S Event Solutions

G4S Event Solutions is een onderdeel van G4S en is gespecialiseerd in het aanleveren van totaaloplossingen voor evenementen. G4S Event Solutions zorgt voor het onthaal, beveiliging, bewaking, operationele en diensten voor logistieke ondersteuning en praktische organisatie, planning, besturing en uitvoering.

Als wereldspeler in maatschappelijke dienstverlening, is G4S gespecialiseerd in het outsourcen van bedrijfsprocessen in sectoren waar de beveiligings- en veiligheidsrisico's beschouwd worden als strategische bedreigingen. De rode draad binnen de activiteiten van G4S is het bieden van bescherming van personen, goederen en maatschappij. G4S is actief in meer dan 100 landen en telt wereldwijd meer dan 611.000 medewerkers. 

Contacteer ons
Bart Verbeeck Sales Director, G4S Belgium
Yves Panneels Force3 - PR & Communication
Bart Verbeeck Sales Director, G4S Belgium
Yves Panneels Force3 - PR & Communication
Over G4S Belgium

G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk.

Bericht aan de redactie: fotomateriaal is beschikbaar via http://g4s.force3.be/media. Voor videobeelden, gelieve te bellen naar 0498 522 322.

G4S Belgium
Koning Boudewijnlaan 30
B-1800 Vilvoorde